RHT2crp WM crack.jpg
R house

Located in a newly built environment in a semi-rural area near Timișoara, the project is built for a young couple seeking to get away from the busy city. 

The exterior architecture emphasizes a clear liniar design, and its relative spacial simplicity contrasts with the multitude of heights of the interior. Under the large zenital window is a two story living room space, comprised of  a central void with small adjacent pockets representing a home office and a reading place.

Another core space of the building is the sleeping nook, having an elongated ceiling with a skylight above the bed. This space is connected with a terrace overlooking the plot. As you enter the space, the "box" is shattered, and light enters from the right corner, from the front and from the above-mentioned skylight.

1
1
press to zoom
2
2
press to zoom
3
3
press to zoom
4
4
press to zoom
5
5
press to zoom
6
6
press to zoom
7
7
press to zoom
8
8
press to zoom
9
9
press to zoom