VN Apartment

Situated on the outskirts of Timișoara, VN apartment sits atop a six-storey block of flats. The challenge of the project was finding a way around without changing too much the electrical and the water pipes networks. Barring any major functional changes, the objective was set on toying with objects and materials in such a way that the space is not compressed. The furniture stretches to the full height of the room, making the room seem more spacious. Colors are restricted to white, shades of grey and orange-tinted yellow for accents, making room for the clients' own decorations.

Plan VN
Plan VN
press to zoom
o Vlad N3v_G1
o Vlad N3v_G1
press to zoom
o Vlad N3v_H
o Vlad N3v_H
press to zoom
o Vlad N3v_H_1
o Vlad N3v_H_1
press to zoom
o Vlad N3v_F
o Vlad N3v_F
press to zoom
o Vlad N3v_E
o Vlad N3v_E
press to zoom
o Vlad N3v_B
o Vlad N3v_B
press to zoom
o Vlad N3v_A
o Vlad N3v_A
press to zoom
o Vlad N3v_D_1
o Vlad N3v_D_1
press to zoom