V Apartment

Situated in a new district in Timișoara, the apartment had already benefitted from a functional partitioning. The concept of the project was to divide the living area without reducing the space. As a result a central bar-table was created that had an adjoining sofa which created a versatile space for various activities. The white furniture outlines the walls and hides away all the unnecessary things around the house. The kitchen walls are paneled with black glass casting reflections and expanding the space. The bedroom follows the same main features, and the smart mirror animates the space providing all the necessary information, therefore becoming the only non-object which stands out. The lighting is simple and copies the lines generated by the furniture.

© 2017 by Zeno Ardelean